TERMENI SI CONDITII

Accesul și utilizarea acestui Website sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Website-ul, acceptați, fără limitări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți deacord sau nu acceptați, fără limitări, Condițiile de Utilizare ale acestui Website, vă rugăm să părăsiți acest Website.

Condiții generale:

Acești termeni de utilizare stabilesc condițiile de acces și utilizare ale site-ului web https://www.cfiziob.ro/, al cărui proprietar este COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI , Str. Drumul Sarii, nr. 2, sector 6, Bucuresti , email: secretariat@cfiziob.ro

Accesarea și utilizarea acestui web implică în mod expres acceptarea totală a acestor condiții generale, în versiunea publicată la momentul în care utilizatorul accesează site-ul.

Utilizatorul acceptă că accesarea prezentului website și a conținutului său are loc în mod conștient și sub responsabilitatea sa exclusivă.

Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopul și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

Utilizarea abuzivă reprezintă folosirea site-ului în mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și a legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate aduce prejudicii COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI.

Utilizatorul accesează site-ul pe o bază liberă și gratuit dar COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI își rezervă dreptul de a limita accesul la anumite servicii sau conținut, solicitând pentru acestea înregistrarea datelor utilizatorului.

COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI își rezervă dreptul de a modifica oricând aspectul și de asemenea conținutul, serviciile sau condițiile de utilizare, cu scopul adaptării la modificările legislative sau evoluțiile tehnologice viitoare.

Aceste modificări vor fi valabile odată cu publicarea lor pe site-ul web.

COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI își rezervă dreptul de a întrerupe accesul la prezentul website în orice moment și fără notificare prealabilă, din motive tehnice, din rațiuni de securitate, control, întreținere, prin căderi ale surselor de energie electrică sau din orice cauză. Această întrerupere va putea avea caracter temporar sau definitiv. În acest din urmă caz, utilizatorii ar putea pierde informațiile stocate în anumite servicii fără a putea cere daune.

Drepturi de proprietate intelectuală / industrială și copyright:

COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutul acestuia.

Utilizator reprezintă persoana care accesează site-ul în scopuri private sau profesionale și care a acceptat termenii și condițiile prezentului site îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare. Utilizatorul este în întregime responsabil de folosirea datelor confidențiale de acces către o terță parte și poartă toată răspunderea asupra consecințelor ce derivă din aceasta. De asemenea, utilizatorul poartă toată răspunderea asupra utilizării în condițiile ilegale a acestui site.

Utilizarea non-comercială:

Utilizarea serviciilor website-ului COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI nu este în legătură cu nici un fel de serviciu comercial, altul decât cele aprobate de către COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI.

Conduita on-line:

Devenind utilizator ești de acord că:

ești unic și direct responsabil pentru conținutul informațiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri;
nu vei introduce pe site și nu vei transmite către alți utilizatori materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defăimătoare, amenințătoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violează în orice fel drepturile părților implicate;
vei utiliza serviciile oferite de site în conformitate cu regulamentul;
nu vei include în profilul tău numere de telefoane, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informații cu conotații obscene, informații confidențiale despre alte persoane;
nu vei introduce pe site fotografii care conțin nuduri, informații confidențiale sau care au copyright;
nu vei folosi site-ul pentru a face reclamă în scopul cumpărării sau vânzării de produse sau în orice alte scopuri;
nu vei insinua că anumite informații introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fără a avea acordul nostru prealabil;
nu vei culege și păstra informații despre alți utilizatori, indiferent de scopul urmărit, fără acordul lor prealabil;
nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sau mărci înregistrate sau alte informații confidențiale fără acordul prealabil al proprietarului;
nu vei șterge informațiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site;
nu vei introduce pe site și nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care conțin viruși, fișiere sau programe menite să întrerupă, să distrugă sau să limiteue funționarea hard / soft a calculatorului;
nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmărit.
Forum de discuții:

COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI încurajează dialogul cu publicul în scop constructiv, neadmițând jigniri, mesaje rasiste, etc.

COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI nu își asumă responsabilitatea în eventualitatea pierderii de informații postate pe site. De asemenea, COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI nu este responsabil pentru decizia utilizatorului de a dezvălui anumite informații pe site.

Condiții speciale:

COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI nu iși asumă responsabilitatea în cazul apariției unor greșeli de dactilografie pentru varianta electronică a unor texte oficiale / legislative postate, varianta oficială fiind cea textuală publicată.

Conținut cu origine externă (third parties content):

Site-ul COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI conține material cu proveniență de la terțe părți (conținut și linkuri). COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI nu își asumă responsabilitatea conținutului de la terțe părți. Linkurile externe postate pe site-ul COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI nu constituie promovarea destinațiilor lor, nici nu implică invitația de a le vizita. În consecință, COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI nu este răspunzător pentru informațiile din site-urile la care conduc aceste linkuri.

Legea aplicabilă:

Părțile, drepturile și obligațiile impuse de prezenții termeni de utilizare ca și efectele juridice produse de aceștia, vor fi interpretate și guvernate de legislația română în vigoare la momentul respectiv. Orice dispută în legătură cu acești termeni de utilizare va fi soluționată de instanțele competente.

Cat timp pastram informatiile dvs. personale

Pastram informatiile personale atata timp cat este necesar pentru a furniza in siguranta Serviciile pe care le-ati solicitat sau pentru alte scopuri, cum ar fi respectarea obligatiilor legale, rezolvarea disputelor si punerea in aplicare a politicilor noastre.
Conform dispozitiilor legale in vigoare suntem obligati sa pastram informatiile dvs. relevante o perioada minima de timp pentru o eventuala investigatie sau litigiu pentru organele de aplicare a legii.
Dupa ce nu mai este necesar sa pastram informatiile dvs. personale, vom dispune stergerea intr-un mod sigur, in conformitate cu politicile noastre de pastrare și stergere a datelor.
Vom respecta dreptul dvs. legal de a solicita stergerea informatiilor personale din sistemul nostu.

Cum va protejam informatiile personale

Va protejam informatiile personale folosind masuri de securitate tehnice si administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorecta, acces neautorizat, dezvaluire si modificare.
Unele dintre masurile de protecție pe care le folosim sunt firewall-urile si criptarea datelor, aplicarea regulata a patch-urilor de securitate, controlul accesului fizic la datacenter si acces autorizat controlat la informatii.

Prevederi finale:

Respectarea prezentului acord stabilit în termenii și condițiile de mai sus este obligatorie pentru toți utilizatorii, fără excepție. Orice încălcare a acordului este sancționată în funcție de decizia COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI și poate conduce oricând la anularea contului și la interzicerea accesului pe site.